Kattenpension

IMG_6903Ook uw kat is van harte welkom in Dierenpension Beukers.  De ruimte is voorzien van krab- en klimpalen, rustplankjes, voldoende kattenbakken. En gezellig ingericht.  De dieren krijgen voer hoogwaardig voer van R.C. Het verblijf is verwarmd door middel van vloerverwarming en voorzien van muziek.

Er zijn 6 groepsverblijven, die gekoppeld zijn aan een buitenterras. Dit terras ligt vanaf ongeveer elf uur tot ’s avonds laat in de zon. De luikjes staan (als het weer het toe laat) dag en nacht open.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om uw kat in een individueel verblijf onder te brengen. Hier kunnen ze helaas niet naar buiten. Dit is alleen mogelijk buiten de schoolvakanties om. Als wij zelf constateren dat uw kat niet goed functioneert in een groep, nemen wij zelf de beslissing om uw kat individueel onder te brengen, dit in het belang van ons en de andere katten! Alle katten (tenzij uw kat het absoluut niet toelaat) worden om de 3-5 dagen gewogen, mochten ze afvallen tijdens het. verblijf bij ons, dan gaan ze (een of twee keer) vast in een aparte cattery om te kijken of ze dan wat beter gaat eten/ aankomen. In drukke periodes (alle schoolvakanties) hebben we geen plek om katten met dieet of eigen voer aan te aannemen.

Vanzelfsprekend verwachten wij van uw kat beschikt over een geldig vaccinatiebewijs. Dit komt de gezondheid van uw kat en de medebewoners te goede. Zie inentingen.

Uw kat dient minimaal 3 dagen en maximaal 3 weken voor het verblijf in ons pension ontvlooid en ontwormd te worden. Uw kat dient dus vlooienvrij en zonder vlooienpoepjes te worden gebracht, wat u met een vlooienkam kunt checken. 

Aanvullende informatie ontworming: Het beste kunt u sowieso ook ontwormen vóór de vaccinatie. Naast het feit dat een goede ontworming sowieso wordt aanbevolen is het ook goed om te weten dat ontworming twee weken voor de vaccinatie een betere immuniteitsopbouw na vaccinatie geeft. Gebleken is namelijk dat worminfecties een remmende invloed op het immuunstelsel hebben, waardoor de immuniteitsopbouw na vaccinatie dus wat wordt geremd. Om de maximale immuniteitsopbouw na vaccinatie te kunnen krijgen wordt dus aanbevolen om twee weken voor de vaccinatie de kat te ontwormen.

Overlegt u met uw eigen dierenarts voor een goed ontvlooi en ontworm schema voor uw kat.

 

Klik hier voor foto’s van onze kattenverblijven.

Bewaren

Bewaren