Over ons

Wij zijn Zeger en Wilma Beukers en wonen op een boerderij aan de rand van Baarn. Onze drie kinderen hebben we de liefde voor dieren geleerd en meegegeven.

Onze eerste labrador kwam in 1993 in ons midden. Na ruim 16 jaar ervaring met het fokken van labradors, het socialiseren van pups en het grootbrengen van onze eigen labradors, ging er bij ons iets kriebelen. We wilden naast deze hobby een nieuwe uitdaging aangaan.

Het omgaan met mensen en dieren vinden we erg fijn, daarom wisten we al snel dat deze uitdaging een dierenpension moest worden. Bij deze keuze speelt ook mee, dat we het leuk vinden om de door ons gefokte labradors regelmatig terug te zien. In 2007 ging ons pension open.

Uw viervoeter is bij ons van harte welkom. Wij zullen uw huisdier met ons fijne team, kennis, professionele verzorging, ervaring, enthousiasme en vooral liefde en zorg  een onvergetelijke tijd in ons dierenpension geven, tijdens uw vakantie of terwijl u werkt.

Ons pension staat voor:

Professionaliteit: Onze medewerkers beschikken over voldoende kennis, diploma’s, passie, liefde  en ervaring om uw hond een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Regelmaat: We hanteren elke dag zoveel mogelijk dezelfde tijden qua uitlaten, eten geven, aandacht, medicatie toedienen, controle rondes.

Reinheid: We maken alle verblijven elke ochtend grondig schoon met een goed reinigingsmiddel en ruim water. Alle vieze en natte kleedjes gaan in de was. Alle verblijven worden voorzien van schoon water. Tussen de middag en eind van de middag lopen we alle verblijven nogmaals na. Twee tot driemaal per dag verwijderen we de poep op de speelweiden buiten.

Ruimte: Ons pension is voorzien van heerlijke grote speelvelden. Ruimte genoeg om uw hond van voldoende beweging tijdens zijn/haar vakantie te voorzien.

Rust: We vinden ook de rust van uw huisdier erg belangrijk. Daarom hanteren we korte openingstijden en kunnen we zo meer tijd aan en met uw huisdier besteden. Na het buitenpelen, medische handelingen, eten, controles en aandacht  zullen de meeste gasten dan ook gaan slapen of uitrusten. Onze ervaring leert dat dit ten goede komt van alle gasten.

Roeping: Al onze medewerkers zijn gek van honden en of katten en hebben zelf ook een hond of kat waar ze veel liefde aan gegeven. Ieder die bij ons werkt zal uw dier dan ook behandelen en liefde geven als zijnde het hun eigen huisdier zou zijn. 

Diploma’s

  • K.K.1 diploma
  • Diploma vakbekwaamheid honden- en kattenbesluit
  • In het bezit van Aequor erkenning
  • Ethologie Hond
  • Begeleiding Probleemgedrag hond
  • Pension- en asielmedewerker
  • Erkend praktijkopleider
  • Erkend bedrijfsassessor