Trimsalon Beukers

Op de woensdagen is onze trimsalon geopend. U kunt per mail voor uw hond een afspraak maken om deze vakkundig te laten trimmen. Het telefoon nummer van onze trimsalon is 06-41710947

Onze trimsalon is aangesloten bij de Algemene Belangen Vereniging Hondentoiletteer Bedrijf, de ABHB
Algemene voorwaarden

Voor een professionele vachtverzorging bent u bij ons aan het juiste adres : Scheren, knippen, plukken, ontklitten of bijpunten wordt allemaal gedaan door onze trimster Sandra en onze Stagiair Mirjam.

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Belangen Vereniging Hondentoiletteer Bedrijf, de ABHB.

Trimsalon Beukers is in het bezit van een elektrische trimtafel en bad. Middelgrote en Grote honden kunnen hierdoor op een ideale hoogte op de tafel of in het bad stappen zonder getild te worden. Naast het knippen of plukken van de vacht is elke trimbeurt inclusief: het wassen van de vacht, het schoonmaken van de oren en het knippen van de nagels en het droogföhnen van uw hond.

Er wordt gewerkt volgens een hygiëne protocol omdat hygiëne erg belangrijk is in een trimsalon. Dit betekent dat alle spullen gereinigd en ontsmet worden voor ze gebruikt worden en voor 1 dier bestemd zijn. Hierna worden de materialen die gebruikt zijn meteen weer gereinigd en ontsmet. Ook vindt er aan het einde van de dag een reiniging plaats van de gehele trimsalon.

De uiteindelijke prijs van een trimbeurt wordt mede bepaald door:

1) De staat waarin de vacht van uw hond verkeert (klitten, zware vervuiling)

2) De complexiteit van de vacht (hoeveelheid beharing, haarstructuur)

3) Het gedrag van uw hond (agressie, angst)

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd bellen of mailen naar Dierenpension Beukers.

Nagels knippen van uw hond €6,00
Kammen/ontklitten van uw hond vanaf €35,00 per uur